VALMENTAJA HELI RÄSÄNEN

SFU:n virallinen valmentaja, ravinto- ja voimavalmentaja (markkinointipäällikkö)

Tiimin valmennuksesta vastaa Heli Räsänen, jolla monipuolisen urheilutaustan lisäksi treenikokemusta kuntosalilta jo yli 25 vuotta. Tavoitteellisen salitreenin kautta syntyi kipinä ensin kilpailemiseen ja sitten valmentamiseen sekä valmennusosaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Heli on opiskellut Itä-Suomen yliopistossa ravitsemustieteitä (perus- ja aineopinnot) ja urheiluravitsemusta (perusopinnon tehty, aineopinnot meneillään), käynyt Trainer4You:n Voimavalmentaja-koulutuksen sekä Suomen Fitnessurheilu ry:n (SFU) valmentaja I -tason sekä II-tason Vierumäellä. Mindfulness CFM -ohjaajakoulutus (2. osa alkaa 9/2021) antaa työkaluja myös henkisen puolen valmennukseen.

Hän on itse kilpaillut IFBB Body Fitnessissä (Masters 35) vuosina 2015 ja 2016 (SM 5. ja SM 7.).

Valmentajana Heli on empaattinen, mutta vaativa, hän huomioi urheilijan yksilöllisyyden ja kokonaiselämäntilanteen. Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja kokemukseen.  Tavoitteena on, että urheilija tunnistaa omat fyysiset ja henkiset voimavaransa ja oppii kehittämään ja käyttämään niitä.

Fitnessurheilu on parhaimmillaan juuri itsensä kehittämistä. Se voi tarjota kehittymiseen tarkoituksen, keinot ja yhteisön. Fitnessurheilu, kuten kilpaurheilu aina, sisältää riskejä, mutta oikein tehtynä - ja osaavan valmentajan ohjaamana - se voi olla yksi hienoimmista ja hyödyllisimmästä asioista koko elämän aikana. Jokainen voi harrastaa ja kilpailla omista lähtökohdistaan, fitness kuuluu kaikille!
 

Tiimimme kotipaikka on Joensuu.

Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!